English
Automotive CCTV-systeem - slider-left. Automotive CCTV-systeem - slider-right.
Automotive CCTV-systeem - a20_verkeersdetectie.

Automotive CCTV-systeem

Alphatron heeft de afgelopen jaren een sterk concept ontwikkeld voor camerabewaking in voertuigen waarbij strenge eisen gesteld worden aan kwaliteit en betrouwbaarheid i.v.m. schokken en trillingen. Vandaar het Automotive CCTV-systeem.

In nauwe samenwerking met Hikvision beschikken we nu over een volledig pakket analoge- en hybride recorders. De samenwerking tussen Hikvision en Alphatron staat garant voor maatwerkoplossingen in bussen, trams, treinen, metro's, taxi's en alle andere voertuigen die voorzien moeten worden van camera's. 

Deze automotive CCTV recorders voldoen aan de strenge eisen en kunnen uitgerust worden met zeer betrouwbare SSD-technologie. Ook beschikken de Mobile DVR's over een ingebouwde GPS module en kunnen ze optioneel voorzien worden van een WiFi module en een 3G (4G) module.

Alphatron heeft de afgelopen 6 jaar veel ervaring opgedaan in mobiele camerasystemen en kan als specialist zijn kennis en ervaring beschikbaar stellen om te komen tot een succesvolle implementatie.

Alphatron heeft ook een managementsysteem ontwikkeld voor het beheer van voertuigen op afstand. Hierdoor is het mogelijk om alarmmeldingen centraal te genereren en te zorgen voor een snelle opvolging. Ook kan het systeem zorg dragen voor beheer op afstand.

 

Pagina's

Zoek resultaat van "Automotive CCTV-systeem" binnen Pagina'sRelevant

Zoek resultaat van "Automotive CCTV-systeem" binnen RelevantVacatures

Zoek resultaat van "Automotive CCTV-systeem" binnen Vacatures