English
Ontruimingsinstallaties - slider-left. Ontruimingsinstallaties - slider-right.
Ontruimingsinstallaties - utiliteit.

Ontruimingsinstallaties

Ontruiminginstallatie

De ontruimingsinstallaties van Alphatron Security Systems zijn ontwikkelt om door middel van gesproken woord of slow-whoop een ordelijke ontruiming te realiseren.
In het geval van een calamiteit biedt de ontruimingsinstallatie de hoogst haalbare spraakverstaanbaarheid.

Het gebruiksbesluit stelt een Programma van Eisen op waarin wordt bepaald of uw pand voorzien moet worden van een ontruimingsinstallatie en Alphatron Security Systems kan het ontruimingssysteem ontwerpen volgens de gestelde NEN2575 en EN54 normen. De Klasse A ontruimingsinstallaties worden geleverd, beheerd, gecontroleerd en onderhouden door Alphatron Security Systems volgens de NEN2654-2 norm.

De toepassingsmogelijkheden van een ontruimingssysteem van Alphatron Security Systems zijn uiteenlopend. De ontruimingsinstallatie kan naast gesproken woord berichten ingezet worden voor het afspelen van achtergrondmuziek in een kantoorpand, het afspelen van reclame boodschappen in een winkel of toepassen bij lestijdsignalering in een schoolgebouw.

De ontruimingsinstallatie wordt altijd aangepast aan de mogelijkheden die uw pand biedt. Hierbij kunt u denken aan een lus-of loopsysteem of een end of line installatie.
Het functiebehoud van de ontruimingsinstallaties wordt bewaakt door veiligheidsisolatoren, zodat u altijd kunt rekenen op het goed functioneren van het ontruimingssysteem.

Pagina's

Zoek resultaat van "Ontruimingsinstallaties" binnen Pagina'sRelevant

Zoek resultaat van "Ontruimingsinstallaties" binnen RelevantVacatures

Zoek resultaat van "Ontruimingsinstallaties" binnen Vacatures