English
IndustriŽle (ATEX) intercominstallatie - slider-left. IndustriŽle (ATEX) intercominstallatie - slider-right.
IndustriŽle (ATEX) intercominstallatie - industrie.

Industri√ęle (ATEX) intercominstallatie

Industriële intercominstallatie


De industriële intercominstallaties van Alphatron Security Systems zijn ontwikkeld om bij gevaarlijke situaties in extreme omgevingen de communicatie in stand te houden. De toepassing van een intercomsysteem  verbeterd de verspreiding van informatie in het geval van een calamiteit. Tweezijdige  communicatie door middel van een intercomsysteem biedt de mogelijkheid om een terugkoppeling te geven en de situatie zo gecontroleerd mogelijk te laten verlopen.

De industriële intercomtoestellen verminderen het omgevingsgeluid om de spraakverstaanbaarheid te verbeteren. De intercomtoestellen zijn ATEX gecertificeerd tot explosiegevaarlijke Zone 2, IP67 bestendig en toepasbaar in ‘explosiegevaar groep II C’ gebieden. Het systeem ondervindt geen problemen bij de toepassing in chemische of petrochemische omgevingen.

Naast de communicatiesystemen zoals de intercominstallatie heeft Alphatron Security Systems een productportfolio met explosie bestendige camerasystemen. Door de integratie, in het eigen ontwikkelde managementsysteem AVCA, tussen de communicatie-en camerasystemen heeft u altijd een compleet overzicht van de situatie.

Pagina's

Zoek resultaat van "Industri√ęle (ATEX) intercominstallatie" binnen Pagina'sRelevant

Zoek resultaat van "Industri√ęle (ATEX) intercominstallatie" binnen RelevantVacatures

Zoek resultaat van "Industri√ęle (ATEX) intercominstallatie" binnen Vacatures