English
Omroepinstallatie voor sluizen - slider-left. Omroepinstallatie voor sluizen - slider-right.
Omroepinstallatie voor sluizen - marine-en-offshore.

Omroepinstallatie voor sluizen

Omroepinstallatie voor sluizen

Alphatron Security is de specialist op het gebied van camera- en communicatiesystemen. Met eigen ontwikkelingen van omroepinstallaties en geluidsystemen is Alphatron in staat om voor elk probleem een passende oplossing te bieden.

De combinatie van camerabewaking en een omroepinstallatie maken het op afstand bedienen van sluizen mogelijk. Deze professionele omroepinstallaties voor sluizen worden op maat gemaakt en voorzien van hoornluidsprekers, een aanmeldpunt en hoogwaardige bedienpanelen. Het aanmeldpunt is het communicatiepunt tussen de schipper en de operator en heeft zowel een spreek- als luisterfunctie.

De omroepinstallatie heeft als doel het verkeer live akoestisch te informeren en kan daarnaast ook voorgeprogrammeerde berichten automatisch afspelen. De spraakverstaanbaarheid van het geluidssysteem is cruciaal om informatie te kunnen verstrekken.
De spraakverstaanbaarheid van het systeem wordt gegarandeerd door de jarenlange praktijk ervaring van onze specialisten in geluidssimulaties in combinatie met innovatieve simulatie software.