English

Investeren in ontwikkeling

Productinnovaties en serviceverbeteringen ontstaan niet zomaar. Ze ontstaan wanneer medewerkers een grote betrokkenheid voelen bij wat ze doen, goed luisteren naar wat de klant nodig heeft en de ruimte krijgen om nieuwe ideeën om te zetten in oplossingen die in de praktijk werken. Die ruimte geven we onze medewerkers. Elke individuele medewerker van Alphatron draagt bij aan het succes van onze klanten. Bij Alphatron willen we onze mensen laten doen waar ze goed in zijn.

Alphatron is een kerngezond bedrijf dat nog steeds groeit. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en altijd op zoek naar goed technisch personeel. Ben je een teamspeler en wil je ons enthousiaste team komen versterken? Wat wij bieden: 

  • een dynamische werkomgeving
  • veelzijdige functies
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • alle ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien
  • investering in je persoonlijke ontwikkeling
  • doorgroeimogelijkheden

Veelzijdige en zelfstandige functies

Alphatron’ers zijn enthousiaste, flexibele denkers en doeners die niet voor één gat te vangen zijn en creatief in hun oplossingen. Binnen ons bedrijf werken medewerkers met vele nationaliteiten, van verschillende niveaus. Velen met een technische achtergrond en vaak met specifieke praktijkervaring in de markten van onze klanten. Bij Alphatron is het mogelijk om van logistiek medewerker door te groeien tot divisiedirecteur en lid van het managementteam. Dat heeft de praktijk uitgewezen.

Goede opleiding en studiefonds

Bij Alphatron werken goed opgeleide technici met jarenlange kennis en praktijkervaring. Onze medewerkers houden hun kennis op peil door het volgen van intensieve producttrainingen bij onze fabrikanten. Daarnaast volgen we de laatste ontwikkelingen op technisch gebied via beurzen, trainingen, vakliteratuur en social media. We kunnen ons goed inleven in de soms complexe werkelijkheid van onze klanten. Het beste uit mensen halen vinden we belangrijk bij Alphatron. Daarom introduceerden we een studiefonds voor kinderen van medewerkers.

Hoe het is om bij Alphatron te werken?
Collega’s zijn te herkennen aan hun eerlijkheid. Ze communiceren direct, zijn realistisch in hun beloften en houden altijd oog voor de persoon die met de oplossing moet werken. Er heerst een ondernemerscultuur waarin medewerkers van Alphatron zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de oplossing die de klant krijgt. De deuren van kantoren staan veelal open. President directeur Dick Slingerland hecht er waarde aan nieuwkomers persoonlijk te verwelkomen en nodigt hen daarbij uit de dingen te doen waar ze goed in zijn en elke dag weer voor tevreden klanten te zorgen.

Open sollicitatie
Staat de ideale vacature er (nog) niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar goed technisch personeel. Stuur ons je motivatiebrief, CV en laat weten per wanneer je beschikbaar bent. Stuur een e-mail naar: info@alphatronsecurity.com. Of stuur ons een brief:

Alphatron Security B.V.
t.a.v. Afdeling Personeelszaken
Postbus 3075
3301 DB Dordrecht