English

Systemen en
producten

Wij geloven dat denken in gangbare patronen en afhankelijkheid van techniek onze mogelijkheden begrenst. We vinden daarom dat we ons bij de uitvoering van een project niet moeten laten beperken door het aanbod van één of enkele leveranciers. De keuze voor hard- en software wordt bepaald door de relevantie van het project; niet door afspraken die we hebben met partners.

Alphatron Security Systems is dealer van verschillende merken. Ons beleid is dat we per productlijn over minimaal drie leveranciers beschikken. Dat zorgt voor onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid. Op productniveau richten we ons op totaalsystemen, van de aansturing door middel van een security management systeem tot de verbinding met alle camera-, communicatie-, monitoring-, opslag-, analyse-, en rapportagesystemen. Natuurlijk kunnen we ook op deelniveau onze klanten van dienst zijn.

Securitymanagement

Hoewel we gecertificeerd merkdealer zijn van diverse systemen, maken we in alle gevallen een merkonafhankelijke keuze. Ieder systeem heeft zijn eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden – en elke opdrachtgever zijn eigen wensen. Hierdoor ligt het voor de hand om de keuze volledig te laten bepalen door de vereisten van het project.

Genetec Security Center

Een intelligent en modulair platform dat uitgebreid kan worden met third-party software en uitbreidbaar is met verschillende functies.

Lees meer

Alphatron Visual Control Application AVCA

De vrijheid om te werken met een systeem dat op iedere gewenste manier aan te passen is aan specifieke gebruikerseisen.

Lees meer

Bosch Video Management System

Naadloos management van digitaal beeld en geluid en data. Een flexibel systeem met ruimte voor bestaande componenten.

Lees meer

Camera

Camerasystemen zijn een onmisbare schakel om de veiligheid te vergroten. Ondanks discussies over voor en tegens wordt er in de praktijk dagelijks gebruik gemaakt van camerasystemen; om tijdig te kunnen reageren op calamiteiten en om schade te beperken. Alphatron Security Systems kan helpen om alle technische, functionele en wettelijke voorwaarden voor een goed camerasysteem op de juiste wijze in te vullen. We beschikken over zorgvuldig geselecteerde componenten en hebben de mensen die ervaren zijn in het ontwerpen, installeren en onderhouden van systemen met een hoge beschikbaarheid.

Automotive CCTV-systemen

Alphatron heeft ruime ervaring met het succesvol toepassen van hoogwaardige CCTV-systemen in voertuigen.

Lees meer

Centrale toezichtruimten

Centrale toezichtruimten en toezichtcentrales zijn de kern van het beveiligingsnetwerk; de plek waar alles bij elkaar komt.

Lees meer

Live View

Live View geeft beelden direct door aan centrale meldkamers, waardoor hulpdiensten in geval van calamiteiten snel kunnen ingrijpen.

Lees meer

Kenteken-herkenningssystemen

High-performance camera’s die gekoppeld zijn aan het Security Management Systeem maken het mogelijk om kentekengegevens online te verwerken.

Lees meer

Patiëntobservatiesystemen

Handen aan het bed; ogen op het werk. De patiëntobservatiesystemen van Alphatron Security Systems helpen zowel personeel als patiënt.

Lees meer

Videoverhoorsystemen

Alphatron Security Systems levert videoverhoorsystemen die beantwoorden aan hoge eisen op het gebied van rechtsgeldigheid en stabiliteit.

Lees meer

Toegangscontrole

Wie mag waar naar binnen en wanneer? Systemen voor toegangscontrole geven antwoord op deze op het oog eenvoudige vraag. Door middel van slimme softwareoplossingen, kan iedere organisatie bepalen wie op welk tijdstip toegang heeft tot het terrein, de ingang, de verdiepingen, de kamers en de apparatuur. Elke bezoeker en medewerker heeft instelbare toegangsprivileges. Onregelmatigheden, open deuren en veranderende toegangspatronen worden gesignaleerd en opgeslagen. Camera- en communicatiesystemen zijn moeiteloos te integreren in het systeem.

Kentekenherkenning

Geautomatiseerd toegang tot terreinen, parkeergarages en stadscentra.

Lees meer

Draadloze sloten

Draadloze sloten voor bedrijven die hun toegangscontrolesysteem willen upgraden.

Lees meer

Paslezers en controllers

Paslezers en controllers voor meer gebruiksgemak en 100% persoonsidentificatie.

Lees meer

Toegangscontrole systeem

Met één systeem controle op alle gebruikers en bezoekers van gebouwen en locaties.

Lees meer

Communicatie

Naast professionele camerasystemen levert Alphatron Security Systems hoogwaardige communicatieoplossingen. Denk hierbij aan grootschalige intercomsystemen, professionele omroep- en ontruimingsinstallaties die voldoen aan laatste wet- en regelgeving. Uiteraard maakt Alphatron Security Systems hierbij gebruik van de laatste ontwikkelingen in “streaming audio” zoals “Voice over IP" (VoIP).

Intercominstallaties

Alphatron ontwikkelt en levert VoIP- intercominstallaties met hoge geluidskwaliteit voor alle denkbare toepassingen

Lees meer

Omroepinstallaties

Verstaanbaarheid onder alle omstandigheden. Daar draait het om bij omroepinstallaties. Alphatron weet het als geen ander.

Lees meer

Ontruimingsinstallaties

Voor het snel en doelmatig ontruimen van objecten levert en certificeert Alphatron ontruimingsinstallaties volgens de laatste normering.

Lees meer