English

Creative innovation, smart solutions

Alphatron Security Systems is specialist in het ontwikkelen en toepassen van camera-, toegangscontrole- en communicatiesystemen voor de beveiliging en observatie van ruimtelijke omgevingen, personen, gebouwen en industriële processen. De onderneming heeft in ruim twintig jaar een omvangrijke expertise opgebouwd en bedient een diversiteit aan marktsegmenten. De mentaliteit bij Alphatron Security Systems wordt gekenmerkt door de continue ambitie om met creativiteit, kennis en gedrevenheid systemen te ontwikkelen die uniek zijn in de branche.

Per 1 maart 2018 maakt Alphatron Security Systems onderdeel uit van Securitas Nederland. De visie en strategie van Securitas sluiten naadloos aan bij die van Alphatron Security Systems. Klanten en medewerkers staan bij ons centraal. Samen kunnen we het aanbod van integrale veiligheidsoplossingen voor onze huidige en toekomstige klanten vergroten.

Onze klanten
Onze klanten hebben recht op de best denkbare oplossing. Het is daarom ons doel om voortdurend te streven naar innovatie en vernieuwing. Het is de missie van Alphatron Security Systems om beveiligings- en observatievraagstukken op een creatieve manier te vertalen naar betrouwbare, duurzame en flexibele toepassingen. Alphatron Security Systems wil zo een sterke positie in de markt waarborgen. Klanten, medewerkers en leveranciers profiteren op die manier maximaal van het succes van de organisatie.

Onze mensen
Bij Alphatron Security Systems werken mensen die het als hun missie beschouwen om complexe technieken zo toe te passen dat eindgebruikers er zonder technische achtergrond mee aan de slag kunnen. Dat vraagt naast kennis van zaken om een creatieve vertaalslag, die zich richt op reductie van complexiteit. Al onze mensen hebben als doel om klanten te laten profiteren van hoogstaande technische oplossingen, zonder dat op enig moment de gebruiksvriendelijkheid in het geding komt. 

Wilt u meer weten over Alphatron Security Systems? Bekijk hier onze contactgegevens.