English

Slim in security
oplossingen

Wij geloven dat denken in gangbare patronen en afhankelijkheid van techniek onze mogelijkheden begrenst. Alphatron Security Systems ontwikkelt oplossingen die volledig zijn afgestemd op de eisen en wensen van de opdrachtgever. Met geïntegreerde security oplossingen combineren we camera, toegangscontrole en communicatie. Samen met de klant kiezen we de systemen die zorgen voor de beste oplossing. 

Security
Management

Een security management systeem biedt inzicht in en controle over het samenspel van alle componenten van een beveiligingssysteem met behulp van een toegankelijke en gebruiksvriendelijke interface. Niet alleen controle en monitoring zijn daarbij essentieel, maar ook de analyse en rapportage van gebeurtenissen en veranderingen in patronen. Alphatron Security Systems laat zich bij de keuze voor merk en uitvoering leiden door de eisen die het project en de opdrachtgever stellen.

Securitymanagement

Hoewel we gecertificeerd merkdealer zijn van diverse systemen, maken we in alle gevallen een merkonafhankelijke keuze. Ieder systeem heeft zijn eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden – en elke opdrachtgever zijn eigen wensen. Hierdoor ligt het voor de hand om de keuze volledig te laten bepalen door de vereisten van het project.

Genetec Security Center

Een intelligent en modulair platform dat uitgebreid kan worden met third-party software en uitbreidbaar is met verschillende functies.

Lees meer

Alphatron Visual Control Application AVCA

De vrijheid om te werken met een systeem dat op iedere gewenste manier aan te passen is aan specifieke gebruikerseisen.

Lees meer

Bosch Video Management System

Naadloos management van digitaal beeld en geluid en data. Een flexibel systeem met ruimte voor bestaande componenten.

Lees meer

We richten ons op totaalsystemen, van de aansturing door middel van een security management systeem tot de verbinding met alle mogelijke aangrenzende systemen.