English

Slim in security
oplossingen

Wij geloven dat denken in gangbare patronen en afhankelijkheid van techniek onze mogelijkheden begrenst. Alphatron Security Systems ontwikkelt oplossingen die volledig zijn afgestemd op de eisen en wensen van de opdrachtgever. Met geïntegreerde security oplossingen combineren we camera, toegangscontrole en communicatie. Samen met de klant kiezen we de systemen die zorgen voor de beste oplossing. 

Communicatie

Naast professionele camerasystemen levert Alphatron Security Systems hoogwaardige communicatieoplossingen. Denk hierbij aan grootschalige intercomsystemen, professionele omroep- en ontruimingsinstallaties die voldoen aan laatste wet- en regelgeving. Uiteraard maakt Alphatron Security Systems hierbij gebruik van de laatste ontwikkelingen in "streaming audio" zoals "Voice over IP" (VoIP).

Communicatie

Naast professionele camerasystemen levert Alphatron Security Systems hoogwaardige communicatieoplossingen. Denk hierbij aan grootschalige intercomsystemen, professionele omroep- en ontruimingsinstallaties die voldoen aan laatste wet- en regelgeving. Uiteraard maakt Alphatron Security Systems hierbij gebruik van de laatste ontwikkelingen in “streaming audio” zoals “Voice over IP" (VoIP).

Intercominstallaties

Alphatron ontwikkelt en levert VoIP- intercominstallaties met hoge geluidskwaliteit voor alle denkbare toepassingen

Lees meer

Omroepinstallaties

Verstaanbaarheid onder alle omstandigheden. Daar draait het om bij omroepinstallaties. Alphatron weet het als geen ander.

Lees meer

Ontruimingsinstallaties

Voor het snel en doelmatig ontruimen van objecten levert en certificeert Alphatron ontruimingsinstallaties volgens de laatste normering.

Lees meer

We richten ons op totaalsystemen, van de aansturing door middel van een security management systeem tot de verbinding met alle mogelijke aangrenzende systemen.