English

Slim in security
oplossingen

Wij geloven dat denken in gangbare patronen en afhankelijkheid van techniek onze mogelijkheden begrenst. Alphatron Security Systems ontwikkelt oplossingen die volledig zijn afgestemd op de eisen en wensen van de opdrachtgever. Met geïntegreerde security oplossingen combineren we camera, toegangscontrole en communicatie. Samen met de klant kiezen we de systemen die zorgen voor de beste oplossing. 

Camera

Camerasystemen zijn een onmisbare schakel om de veiligheid te vergroten. Ondanks discussies over voors en tegens wordt er in de praktijk dagelijks gebruik gemaakt van cameraobservatie; om tijdig te kunnen reageren op calamiteiten en om schade te beperken. Alphatron Security Systems kan helpen om alle technische, functionele en wettelijke voorwaarden voor een goed camerasysteem op de juiste wijze in te vullen. We beschikken over zorgvuldig geselecteerde componenten en hebben de mensen die ervaren zijn in het ontwerpen, installeren en onderhouden van systemen met een hoge beschikbaarheid.

Camera

Camerasystemen zijn een onmisbare schakel om de veiligheid te vergroten. Ondanks discussies over voor en tegens wordt er in de praktijk dagelijks gebruik gemaakt van camerasystemen; om tijdig te kunnen reageren op calamiteiten en om schade te beperken. Alphatron Security Systems kan helpen om alle technische, functionele en wettelijke voorwaarden voor een goed camerasysteem op de juiste wijze in te vullen. We beschikken over zorgvuldig geselecteerde componenten en hebben de mensen die ervaren zijn in het ontwerpen, installeren en onderhouden van systemen met een hoge beschikbaarheid.

Automotive CCTV-systemen

Alphatron heeft ruime ervaring met het succesvol toepassen van hoogwaardige CCTV-systemen in voertuigen.

Lees meer

Centrale toezichtruimten

Centrale toezichtruimten en toezichtcentrales zijn de kern van het beveiligingsnetwerk; de plek waar alles bij elkaar komt.

Lees meer

Live View

Live View geeft beelden direct door aan centrale meldkamers, waardoor hulpdiensten in geval van calamiteiten snel kunnen ingrijpen.

Lees meer

Kenteken-herkenningssystemen

High-performance camera’s die gekoppeld zijn aan het Security Management Systeem maken het mogelijk om kentekengegevens online te verwerken.

Lees meer

Patiëntobservatiesystemen

Handen aan het bed; ogen op het werk. De patiëntobservatiesystemen van Alphatron Security Systems helpen zowel personeel als patiënt.

Lees meer

Videoverhoorsystemen

Alphatron Security Systems levert videoverhoorsystemen die beantwoorden aan hoge eisen op het gebied van rechtsgeldigheid en stabiliteit.

Lees meer

We richten ons op totaalsystemen, van de aansturing door middel van een security management systeem tot de verbinding met alle mogelijke aangrenzende systemen.