English
Logistiek & transport    |   03 februari 2016

Sponsoring Royal FloraHolland Roparunteam

Sponsoring Royal FloraHolland Roparunteam
Sinds jaar en dag doet onze opdrachtgever FloraHolland, één van 's werelds grootste bloemenveilingen, mee aan de Roparun. Alphatron Security Systems sponsort de sportievelingen van FloraHolland, die het avontuur voor het leven aangaan.

Prestaties bij Roparun

Stichting Roparun zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Dat is wat de sportieve deelnemers moeten afleggen voor het goede doel. Het motto is dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” Over 25 edities Roparun is inmiddels ruim 67 miljoen euro bijeengebracht.

Veilig op weg

FloraHolland is al sinds 1999 van de partij. Ook in 2016 wordt het team ingedeeld in twee groepen van ieder vier lopers en vier fietsers. De loopgroepen wisselen elkaar om de 50 km af. Elke loper loopt één kilometer en geeft dan het denkbeeldige estafettestokje door aan de volgende loper. De lopers worden begeleid door twee fietsers. Zij lezen de kaart, begeleiden de lopers door het verkeer en verlichten het wegdek in het donker.

Dat laatste veiligheidsaspect is precies waar onze donatie van dit jaar voor wordt benut. Met het sponsorgeld van Alphatron Security Systems wordt de aanschaf en upgrade van de mobiele navigatiemiddelen bekostigd. Voor een veilige en gestroomlijnde route dus, helemaal passend bij onze gedachte.

Succes voor alle deelnemers!

Wij wensen Roparunteam 97 Royal FloraHolland veel succes met de voorbereidingen en acties om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Iedereen kan dit enthousiaste team volgen via hun website: http://www.roparunteam97.nl.