English
Openbaar vervoer    |   13 november 2015

Nieuwe camera's voor VIRM-project bij NedTrain

Nieuwe camera's voor VIRM-project bij NedTrain
NedTrain koos voor de beveiliging van de nieuwe VIRM-dubbeldekkers opnieuw voor onze camerasystemen. De werkzaamheden voor de VIRM worden op de oudste en grootste NedTrain-locatie in Haarlem uitgevoerd.

De revisielocatie Haarlem kent een geschiedenis die teruggaat naar het ontstaan van de spoorwegen in Nederland. Het was 1839 toen het station in Haarlem gebouwd werd. De werkplaats in Haarlem is een aantal jaren daarna gerealiseerd. Op deze locatie worden tot op de dag van vandaag treinen gemoderniseerd en gereviseerd. Zo vindt ook de installatie van onze beveiligingssystemen op deze historische plek plaats.

VIRM duurzaam beveiligd

Alphatron Security Systems levert 420 camerasystemen voor de modernisering van de VIRM dubbeldekkers. Onze systemen zijn rolling stock gecertificeerd.

Het veiligheidsgevoel van passagiers en machinisten wordt steeds belangrijker in het openbaar vervoer. Alphatron Security Systems is koploper in de ontwikkeling van systemen die speciaal geschikt zijn voor automotive en rolling stock applicaties. Wilt u weten wat wij verder voor deze branche betekenen?
Lees meer