English
Infra    |   24 april 2018

Medewerkers Alphatron leveren teamprestatie voor het goede doel

Medewerkers Alphatron leveren teamprestatie voor het goede doel
Vier medewerkers van Alphatron Security hebben zondag 8 april jl. meegedaan aan de Business Estafette Marathon in Rotterdam. Hiermee steunden ze twee goede doelen.

Op deze prachtige zondag werkten vier medewerkers van Alphatron Security zich in het zweet voor het goede doel. Dit deden zij tijdens de NN Business Estafette Marathon in Rotterdam. Iedere teamlid nam een kwart van het parcours voor zijn of haar rekening. Samen liepen ze in totaal 42,195 km van de start aan de voet van de Erasmusbrug tot de finish op de Coolsingel: een hele prestatie! De sfeer in de stad en de aanmoedigingen van de mensen langs het parcours zorgden samen met het zonnetje voor een onvergetelijke dag.

Stichting Voor Sara & Kamp Scala

Om de marathon niet alleen een sportief, maar ook een maatschappelijk tintje te geven, heeft Alphatron Security de marathon gelopen voor twee goede doelen: Stichting Voor Sara & Kamp Scala.

Stichting Voor Sara strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierzieken en MDC1a in het bijzonder. Zo hoopt de stichting kinderen met deze spierziekten een gezondere toekomst te geven door een behandeling te ontwikkelen.

Kamp Scala is een vakantiekamp voor kinderen van 8-12 jaar, voor wie het thuis financieel gezien niet mogelijk is om op vakantie te gaan. Begeleid door 13 vrijwilligers beleven de kinderen een fantastische vakantieweek in een groepsaccommodatie in Nederland.

Door middel van sponsoring heeft ons team een mooi bedrag bij elkaar gelopen voor bovenstaande doelen. Bij deze willen we dan ook graag de sponsor van het t-shirt (Cardioboxing Nederland), onze drukker (Drukkerij Jonkheer), onze leveranciers 3BM, Comnet, DS Infra en Pelco, en onze overige sponsoren bedanken.  

Voor meer informatie over de goede doelen:
http://www.kampscala.nl/
https://www.voorsara.nl/