English
Industrie    |   13 november 2015

Compleet beschermd met toegangscontrole

Compleet beschermd met toegangscontrole
Synergis is het toonaangevende IP-toegangscontrolesysteem voor de beveiliging van uw organisatie. Alphatron Security Systems is gecertificeerd dealer van Genetec. Genetec Security Center is een intelligent software platform dat toegangscontrole aan videobewaking en kentekenherkenning koppelt.

De voordelen van toegangscontrole met Synergis op een rijtje:

  • Geavanceerde beveiligingsfunctionaliteit
  • Eenvoudig te beheren
  • Open en modulaire structuur
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Te combineren met systemen van externen partijen
  • Groeit mee met uw bedrijf

Eenvoudig te integreren

Het toegangscontrolesysteem Synergis kan met een relatief lage investering door Alphatron Security Systems geïmplementeerd worden. Dat geldt voor gebruikers van zowel Genetec-producten als andere systemen. Dit betekent dat de huidige kaartlezers en onderstations veelal hergebruikt kunnen worden bij een upgrade. Of u nu een nieuw beveiligingssysteem installeert of een bestaand systeem vervangt, wij stroomlijnen het gehele proces. Uw bedrijf blijft profiteren van gedane investeringen in beveiligingsapparatuur. Bovendien zorgt de eenvoud van het traject ervoor dat u tijd heeft voor het monitoren van uw cruciale taken.

Oplossing voor talrijke branches

Vele markten en industrieën benutten de voordelen van de open structuur van het toegangscontroleproduct Synergis. Of u nu meerdere locaties moet beveiligen of slechts een kleine installatie met een paar deuren, wij installeren Synergis passend bij uw omgeving. Daarbij is het systeem toekomstgericht ontworpen, waardoor uitbreiding altijd mogelijk is. Dat geldt bijvoorbeeld voor het aantal draadloze toepassingen. U bent tevens flexibel in de toepassing van toegangscontrole hardware van verschillende aanbieders.

Iedere situatie heeft specifieke kenmerken en mogelijkheden. Alphatron Security Systems speelt daarom altijd in op de vereisten van ieder project afzonderlijk. Heeft u vragen over de mogelijkheden van Synergis bij uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.