English
Infra    |   30 oktober 2014

"Certified Reseller" van Genetec

Alphatron heeft naast AVCA haar productportfolio uitgebreid met het Genetec Security Center: een software platform waarbij IP-videobewaking, kentekenherkenning en toegangscontrole naadloos aansluiten.

Na een gedegen onderzoek heeft Alphatron het product portfolio uitgebreid met het Genetec Security Center. Genetec is een wereldwijde leverancier van een software platform, waarbij IP-videobewaking, kentekenherkenning en toegangscontrole naadloos aansluiten.

In 1997 is Genetec als pionier begonnen met de allereerste IP video management software. De software heeft een open structuur en werkt samen met hardware en software van derden, mits deze gecertificeerd zijn door Genetec.                          

Voor Alphatron was dit een goede reden om certified reseller te worden om zodoende onze klanten de mogelijkheid te bieden om ook alle voordelen van de open structuur van Genetec te kunnen benutten.

Toepasbaar in talrijke markten en industrieën zoals infra, gezondheidszorg, retail, logistiek, offshore, petrochemie en vele andere.