English
Overheid    |   07 december 2017

Camerasysteem Coolsingel klaar voor de toekomst

Camerasysteem Coolsingel klaar voor de toekomst
In april 2017 is de Gemeente Rotterdam gestart met de eerste werkzaamheden voor de vernieuwde Coolsingel. Eind 2020 moet de drukke verkeersader zijn omgetoverd tot een boulevard met allure.

De Gemeente Rotterdam heeft grootse plannen voor de Coolsingel. Alphatron Security draagt hier graag zijn steentje aan bij. De straat blijft toegankelijk voor iedereen: te voet, te fiets, met het openbaar vervoer of met de auto. Maar waar er nu aan weerszijden auto’s rijden, krijgt de voetganger in het nieuwe plan meer ruimte.


De straat zal volledig voorzien worden van natuurstenen bestrating en met behulp van grote bomen, kleine parkjes, indrukwekkende kunstwerken en iconische verlichtingsmonumenten wil de Gemeente de Coolsingel weer de trots van alle Rotterdammers laten worden.

Niet alleen het uiterlijk gaat op de schop, ook op het gebied van infrastructuur wordt alles vernieuwd. Alphatron Security is dan ook al vanaf april 2017 betrokken bij de reconstructie, zodat er een toekomstbestendig cameraplan gerealiseerd kan worden. Heeft u ook interesse in een cameraplan voor uw stad of gemeente? Alphatron Security denkt graag met u mee. Stuur ons een e-mail of bel ons op 088 – 550 6464 voor een kennismakingsgesprek. 

 

De Nieuwe Coolsingel from Gemeente Rotterdam on Vimeo.