English
Industrie    |   11 december 2017

Alphatron Security draait mee in de Nieuwe Wildernis 2: Wild Port of Europe

Alphatron Security draait mee in de Nieuwe Wildernis 2: Wild Port of Europe
Bijna vijf jaar na het succes van de Nieuwe Wildernis, een film over de indrukwekkende natuur in de Oostvaardersplassen, is zijn opvolger aangekondigd: De Nieuwe Wildernis 2.

Bron afbeelding: Frans Lemmens

Bijna vijf jaar na het succes van de Nieuwe Wildernis, een film over de indrukwekkende natuur in de Oostvaardersplassen, is zijn opvolger aangekondigd: De Nieuwe Wildernis 2 – Wild Port of Europe.
In deze film wordt de rijkdom, veerkracht en dynamiek van de natuur in het grootste en drukste transport- en industriegebied van Europa in beeld gebracht: de havens van Rotterdam en Moerdijk en de tussenliggende industriegebieden.

Voor De Nieuwe Wildernis 2 ondersteunt Alphatron Security filmmaker Willem Berents, werkzaam bij mediabedrijf Veldkijker, met kennis en kunde. Ook voor de bioscoopfilm De Wilde Stad, die vanaf februari 2018 in de bioscoop te zien is, heeft deze samenwerking plaatsgevonden. Dit partnerschap past binnen het beleid van Alphatron Security en onze klanten met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Veldkijker is voor De Nieuwe Wildernis 2 nog op zoek naar enthousiaste partners in het Rotterdamse havengebied om hen te ondersteunen. Dus beschikt uw bedrijf over boeiende locaties met planten en dieren, of spannende verhalen hierover? Meld u dan aan bij één van onderstaande contactpersonen: u krijgt er veel voor terug!

Veldkijker: Willem Berents, info@veldkijker.nl - 06 10 55 98 87

Alphatron Security: Remko Bischoff, info@alphatronsecurity.com – 088  550 6464