English

Nieuws

Overheid
AlphaGuard – van ontwerp tot observatie
Om aan de vraag naar flexibel cameratoezicht te kunnen voldoen, is Alphatron Security in 2016 begonnen met de ontwikkeling van een mobiele camera unit, de AlphaGuard.
Lees meer
Overheid
Camerasysteem Coolsingel klaar voor de toekomst
In april 2017 is de Gemeente Rotterdam gestart met de eerste werkzaamheden voor de vernieuwde Coolsingel. Eind 2020 moet de drukke verkeersader zijn omgetoverd tot een boulevard met allure.
Lees meer
Overheid
Social media monitoring - Geïntegreerde beveiligingsoplossingen
Social media zijn niet meer uit onze hedendaagse maatschappij weg te denken. Ook op het terrein van openbare orde en veiligheid vormen de online media een waardevolle bron van informatie. De Nederlandse overheidsdiensten zijn dan ook steeds actiever aanwezig op social media.
Lees meer
 
Overheid
Extra camera’s bij NAC-stadion in Breda
In februari 2016 plaatst Alphatron Security Systems camera’s buiten bij het NAC-stadion. Gemeente Breda voorziet hiermee in een veiligere route van en naar het stadion. Het project sluit aan op eerder getroffen maatregelen om rivaliserende supporters van elkaar te scheiden.
Lees meer
Overheid
Meer cameratoezicht in gemeente Dordrecht
In het Lijnbaangebied van Dordrecht heeft Alphatron Security Systems eind 2015 nieuwe camera’s geplaatst. Ook bij het Energiehuis komt extra cameratoezicht. Hiermee wil gemeente Dordrecht overlast een halt toeroepen.
Lees meer