English

Nieuws

Infra
Medewerkers Alphatron leveren teamprestatie voor het goede doel
Vier medewerkers van Alphatron Security hebben zondag 8 april jl. meegedaan aan de Business Estafette Marathon in Rotterdam. Hiermee steunden ze twee goede doelen.
Lees meer
Infra
Bewaar het overzicht met Genetec Clearance
Op zoek naar een eenvoudige softwaretool om de waarde van uw beveiligingscamera’s te vergroten? Dan is Genetec Clearance misschien iets voor uw bedrijf.
Lees meer
Infra
Veelgebruikte Bosch-camera bereikt End of Life status
De veelgebruikte Bosch-camera LTC0630, die wereldwijd op vele plekken terug te vinden is, heeft helaas de End of Life status bereikt.
Lees meer
 
Infra
3D cameraontwerp “nieuwe Botlekbrug”
Alphatron Security heeft in samenwerking met CS-A15 een 3D camera-simulatie tool van de Botlekbrug ontwikkeld, waarmee zeer nauwkeuring de positie van de camera bepaald kan worden.
Lees meer
Infra
Slimme en creatieve oplossing voor Fastned
Voor Fastned ontwierpen we een slimme en creatieve oplossing en brachten we alle technische apparatuur samen waardoor snellaadstations langs de snelweg optimaal tegen diefstal en vandalisme zijn beveiligd.
Lees meer
Infra
Waternet start brugbediening op afstand
Met het op afstand bedienen van de Buiksloterdraaibrug in Amsterdam Noord heeft demissionair wethouder Carolien Gehrels op vrijdag 28 maart jl. de bediencentrale van Waternet officieel geopend.
Lees meer
 
Infra
Gemeente Groningen bedient nu 14 bruggen op afstand
Sinds eind februari jl., openen de brugwachters van de Gemeente Groningen veertien bruggen vanuit de gemoderniseerde en aangepaste controlepost in het havenbedrijf.
Lees meer
Infra
Alphatron heeft naast AVCA haar productportfolio uitgebreid met het Genetec Security Center: een software platform waarbij IP-videobewaking, kentekenherkenning en toegangscontrole naadloos aansluiten.
Lees meer