English

Nieuws

Industrie
Unified Security, zonder compromis
Als bedrijven over hun unified security management systeem spreken, bedoelen ze hiermee vaak het klassieke integratieplatform. Dit is een kostbaar, gecompliceerd en verouderd compromis.
Lees meer
Infra
Medewerkers Alphatron leveren teamprestatie voor het goede doel
Vier medewerkers van Alphatron Security hebben zondag 8 april jl. meegedaan aan de Business Estafette Marathon in Rotterdam. Hiermee steunden ze twee goede doelen.
Lees meer
Industrie
Alphatron Security Systems onderdeel van Securitas
Alphatron Security Systems maakt per 1 maart onderdeel uit van Securitas Nederland. Alphatron is marktleider in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve geïntegreerde beveiligingsoplossingen.
Lees meer
 
Industrie
Alphatron Security draait mee in de Nieuwe Wildernis 2: Wild Port of Europe
Bijna vijf jaar na het succes van de Nieuwe Wildernis, een film over de indrukwekkende natuur in de Oostvaardersplassen, is zijn opvolger aangekondigd: De Nieuwe Wildernis 2.
Lees meer
Overheid
AlphaGuard – van ontwerp tot observatie
Om aan de vraag naar flexibel cameratoezicht te kunnen voldoen, is Alphatron Security in 2016 begonnen met de ontwikkeling van een mobiele camera unit, de AlphaGuard.
Lees meer
Infra
Bewaar het overzicht met Genetec Clearance
Op zoek naar een eenvoudige softwaretool om de waarde van uw beveiligingscamera’s te vergroten? Dan is Genetec Clearance misschien iets voor uw bedrijf.
Lees meer
 
Overheid
Camerasysteem Coolsingel klaar voor de toekomst
In april 2017 is de Gemeente Rotterdam gestart met de eerste werkzaamheden voor de vernieuwde Coolsingel. Eind 2020 moet de drukke verkeersader zijn omgetoverd tot een boulevard met allure.
Lees meer
Infra
Veelgebruikte Bosch-camera bereikt End of Life status
De veelgebruikte Bosch-camera LTC0630, die wereldwijd op vele plekken terug te vinden is, heeft helaas de End of Life status bereikt.
Lees meer
Overheid
Social media monitoring - Geïntegreerde beveiligingsoplossingen
Social media zijn niet meer uit onze hedendaagse maatschappij weg te denken. Ook op het terrein van openbare orde en veiligheid vormen de online media een waardevolle bron van informatie. De Nederlandse overheidsdiensten zijn dan ook steeds actiever aanwezig op social media.
Lees meer
 
Overheid
Extra camera’s bij NAC-stadion in Breda
In februari 2016 plaatst Alphatron Security Systems camera’s buiten bij het NAC-stadion. Gemeente Breda voorziet hiermee in een veiligere route van en naar het stadion. Het project sluit aan op eerder getroffen maatregelen om rivaliserende supporters van elkaar te scheiden.
Lees meer
Logistiek & transport
Sponsoring Royal FloraHolland Roparunteam
Sinds jaar en dag doet onze opdrachtgever FloraHolland, één van 's werelds grootste bloemenveilingen, mee aan de Roparun. Alphatron Security Systems sponsort de sportievelingen van FloraHolland, die het avontuur voor het leven aangaan.
Lees meer
Overheid
Meer cameratoezicht in gemeente Dordrecht
In het Lijnbaangebied van Dordrecht heeft Alphatron Security Systems eind 2015 nieuwe camera’s geplaatst. Ook bij het Energiehuis komt extra cameratoezicht. Hiermee wil gemeente Dordrecht overlast een halt toeroepen.
Lees meer
 
Industrie
Compleet beschermd met toegangscontrole
Synergis is het toonaangevende IP-toegangscontrolesysteem voor de beveiliging van uw organisatie. Alphatron Security Systems is gecertificeerd dealer van Genetec. Genetec Security Center is een intelligent software platform dat toegangscontrole aan videobewaking en kentekenherkenning koppelt.
Lees meer
Openbaar vervoer
Nieuwe camera's voor VIRM-project bij NedTrain
NedTrain koos voor de beveiliging van de nieuwe VIRM-dubbeldekkers opnieuw voor onze camerasystemen. De werkzaamheden voor de VIRM worden op de oudste en grootste NedTrain-locatie in Haarlem uitgevoerd.
Lees meer
Marine & offshore
Koninklijke Marine kiest opnieuw voor Alphatron Security Systems
Op 24 april werd de Zr. Ms. Karel Doorman officieel in dienstgesteld van de Koninklijke Marine. Een videosysteem van Alphatron Security Systems draagt bij aan het dagelijks optimaal functioneren van het schip.
Lees meer
 
Infra
3D cameraontwerp “nieuwe Botlekbrug”
Alphatron Security heeft in samenwerking met CS-A15 een 3D camera-simulatie tool van de Botlekbrug ontwikkeld, waarmee zeer nauwkeuring de positie van de camera bepaald kan worden.
Lees meer
Openbaar vervoer
Vernieuwde camerabeveiliging Rotterdam Centraal
De verbouwing van de stationsomgeving in Rotterdam is gereed. Na jaren hard werken was donderdag 13 maart de opening van één van de grootste stations van Nederland. Wij verzorgden de camerabeveiliging.
Lees meer
Infra
Slimme en creatieve oplossing voor Fastned
Voor Fastned ontwierpen we een slimme en creatieve oplossing en brachten we alle technische apparatuur samen waardoor snellaadstations langs de snelweg optimaal tegen diefstal en vandalisme zijn beveiligd.
Lees meer
 
Infra
Waternet start brugbediening op afstand
Met het op afstand bedienen van de Buiksloterdraaibrug in Amsterdam Noord heeft demissionair wethouder Carolien Gehrels op vrijdag 28 maart jl. de bediencentrale van Waternet officieel geopend.
Lees meer
Infra
Gemeente Groningen bedient nu 14 bruggen op afstand
Sinds eind februari jl., openen de brugwachters van de Gemeente Groningen veertien bruggen vanuit de gemoderniseerde en aangepaste controlepost in het havenbedrijf.
Lees meer
Infra
Alphatron heeft naast AVCA haar productportfolio uitgebreid met het Genetec Security Center: een software platform waarbij IP-videobewaking, kentekenherkenning en toegangscontrole naadloos aansluiten.
Lees meer