English

Marktsegmenten en
praktijkervaringen

Alphatron Security Systems heeft uitgebreide ervaring met de diverse marktsegmenten, waardoor nieuwe uitdagingen snel en adequaat in kaart gebracht kunnen worden. Doordat Alphatron Security Systems thuis is in het gehele veld, is het bovendien regelmatig mogelijk om kennis, die is opgedaan in het ene segment, over te hevelen naar een ander segment. Klanten profiteren hierdoor van de nieuwste inzichten en ervaringen op het gebied van security management.

Openbaar vervoer

Het veiligheidsgevoel van passagiers en chauffeurs is steeds vaker in het geding en hulpdiensten komen vaker in aanraking met bedreigende situaties. Alphatron Security Systems is koploper in de ontwikkeling van systemen die speciaal geschikt zijn voor de openbaar vervoersbranche. Dergelijke systemen moeten aan strenge eisen voldoen, waarbij de schokbestendigheid en de beschikbare communicatiemiddelen extra aandacht vragen. De kennis die Alphatron Security Systems op dit gebied in huis heeft, is ongekend.

Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten zijn wij in staat passende oplossingen te bieden voor de meest uitlopende toepassingen. Denk hierbij aan cameratoezicht in bussen en trams en beeldregistratiesystemen op voertuigen van de diverse hulpdiensten. Alphatron Security Systems heeft in de afgelopen jaren succesvol aangetoond dat het als geen ander in staat is om pasklare oplossingen te ontwikkelen voor diverse openbaar vervoersbedrijven en hulpvoertuigen.

• Automive/ rollingstock gecertificeerd
• Remote alarm management
• 3G/4G draadloze communicatie
• Track & trace