English

Marktsegmenten en
praktijkervaringen

Alphatron Security Systems heeft uitgebreide ervaring met de diverse marktsegmenten, waardoor nieuwe uitdagingen snel en adequaat in kaart gebracht kunnen worden. Doordat Alphatron Security Systems thuis is in het gehele veld, is het bovendien regelmatig mogelijk om kennis, die is opgedaan in het ene segment, over te hevelen naar een ander segment. Klanten profiteren hierdoor van de nieuwste inzichten en ervaringen op het gebied van security management.

Marine & offshore

De Implementatie van CCTV- & communicatiesystemen binnen de maritieme sector vraagt om een andere werkwijze en aanpak. Reguliere beveiligingssystemen voldoen vaak niet aan de strenge veiligheidseisen. Bovendien zijn gangbare oplossingen over het algemeen niet bestand tegen de zware omgevingsfactoren. Zo is bijvoorbeeld het gebruik van roestvrijstalen componenten een noodzaak en vereisen sommige situaties zelfs EX gecertificeerde onderdelen.

Alphatron Security Systems heeft in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan in de ontwikkeling en implementatie van camera- & communicatiesystemen voor toepassingen in de Marine & Offshore. De experts van Alphatron Security Systems stellen complexe conventionele en complete IP gebaseerde systemen samen, die geschikt zijn voor maritieme toepassingen.

Alphatron Security Systems levert:
• Advisering in voortrajecten
• Complete engineering
• Assemblage & installatie op locatie
• Service en onderhoud op locatie
• Installatie- & gebruikerstraining