English

Kennis en innovatie

Alphatron Security Systems streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van kennis en innovatie. De uitdaging zit daarbij in het reduceren van complexiteit voor klanten en eindgebruikers. De training en opleiding van onze technische specialisten vindt plaats aan de Alphatron Academy, een intern kennisinstituut. De technici van Alphatron Research, Testing & Development centrum testen alle relevante producten en combinaties in de markt en zijn op de hoogte van alle innovaties. Hiermee houden we onszelf scherp - en onze leveranciers.

Alphatron Academy

Trainingen zijn een gebruikelijk onderdeel van een implementatietraject. Een effectieve training zorgt ervoor dat medewerkers het nieuwe systeem op de juiste manier gebruiken. Dat lukt alleen als de training ook tot doel heeft om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en weerstanden weg te nemen. Daarnaast moet een training volledig gericht zijn op de specifieke implementatie. Vanuit die gedachte geeft de Alphatron Academy maatwerktrainingen, die medewerkers niet alleen vertrouwd maken met de mogelijkheden van het nieuwe systeem, maar hen ook prikkelen om alle functionaliteiten toe te passen.

  • Alphatron Academy 2
  • Alphatron Academy 1

Maatwerktrainingen

De Alphatron Academy geeft maatwerktrainingen waarin de onderdelen van het systeem die aansluiten op specifieke werkprocessen aan bod komen. Denk hierbij aan gebruikerstrainingen, beheertrainingen, onderhoudstrainingen en montage- en installatietrainingen. 

Alphatron Research, Testing &
Development centrum

In het Alphatron Research, Testing & Development Centrum worden dagelijks nieuwe systemen en producten uitvoerig onderzocht op hun werking en functionaliteit en wordt onderzoek gedaan naar nieuwe toepassingen. Bestaande systemen worden aan de hand van feedback van opdrachtgevers en werknemers continu geperfectioneerd. Ook ons eigen systeem, Alphatron Visual Control Application (AVCA), ondergaat in het test- en ontwikkelcentrum een continue doorontwikkeling.

  • Alphatron Research
  • Alphatron Research

 

 

 
       
       Comnet